Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Калмиківська громада.» (код ЄДРПОУ: 26411031) був реорганізований і увійшов до складу Старобільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Зустріч з народним депутатом України Курилом В. С.

Перспективи створення Калмиківської ОТГ жителі Калмиківської та Світлівської сільських рад обговорили 10 черввня з народним депутатом України Віталієм Курилом.Калмичани запросили до об'єднання дві сусідні сільські території Світлівської та Новоборівської сільських рад.Володимир Свистунов, Калмиківський сільський голова, зазначив, що "об'єднання трьох"  він вважає оптимальним варіантом, адже ці території дійсно розташовані дуже зручно відносно одна одної.Крім того, вони подібні за економічним потенціалом, тож жоден з суб'єктів не  зможе диктувати якісь свої особливі умови." Ми  об'єднаємося на паритетних, рівноправних засадах",-наголосив Свистунов. Він підкреслив,що бажання створити об'єднану громаду з центром у Калмиківці протягом останнього місяця не зменшилося, хоча запрошені громади ще міркують.

Віталій Курило підтримав Володимира Свистунова,адже йому імпонують ініціативні та дієві громадяни,готові брати вілповідальність на себе.

"Я не буду говорити, з ким саме об'єднуватися,-звернувся парламентар до присутніх,- лише скажу,що зараз вже більше 50% населення України живе у межах об'єднаних територіальних громад. Більше того,70% цих жителів відзначають зміни на краще. Погодьтеся,для нашої країни такий високий відсоток позитиву, підтримки реформи - дуже показовий і оптимістичний ,і ще одна цифра: річний бюджет однієї зі створених у Луганській області - Новопсковської ОТГ зріс з 6 до 75 млн. грн. Як кажуть, без коментарів"

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування

 

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *